Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Shirtaki got EJEKTED! Το Shirtaki ήταν στο ΕJEKT!


Ναι λοιπόν, ήταν μια θαυμάσια βραδιά! Πάνω απο 7.000 λαός μαζεύτηκε να δεί ένα απο τα καλύτερα line up που έχουν παίξει. Επειδή εμείς στο Shirtaki είμαστε πολύ fan και των τριών συγκροτημάτων που έπαιξαν (δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά έμενα ακόμα με πονάει ο αυχένας μου απο το headbanging στο no control των Bad Religion!) την είδαμε πατριωτικά με το EJEKT και μπήκαμε χορηγοί.


Ετσι λοιπόν το μεσημεράκι κατηφορίσαμε προς το Κλειστό Ταε κβο ντο Φαλήρου, να στήσουμε τα διάφορα μας και νακαταγράψουμε τα δρώμενα.


Μαζί με τους χορηγημένους EJEKTERS πετύχαμε και τον νικητή του διαγωνισμού μας Σάββα Κακανά με το φιλαράκι του, με τους οποίους γνωριστήκαμε και απο κοντά και τους ευχηθήκαμε να περάσουν super!


Πράγμα που και έκανε, απο ότι διαπιστώσαμε απο το αλλοπρόσαλλο ευχαριστήριο mail που μας έστειλε τα ξημερώματα...



Εμείς βέβαια επι το έργον, είμασταν παρατεταγμένοι στις εισόδους ενημερώνοντας τους Ejekters για την ύπαρξη μας (καλό ε?) περιμένοντας με ανυπομονησία να ξεκινήσουν τα... Festivities.







Γενικά ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται απο νωρίς για να βολευτεί στο μεγάλο χώρο όσο ήταν ακόμα προσπελάσιμος και όλοι περίμεναν με αγωνία να ξεκινήσουν οι μπάντες που ήταν στο line up. Όσο λοιπόν ο κόσμος συγκεντρωνόταν, η ράμπα που υπήρχε στο πανω διάζωμα έδωσε την ευκαιρία σε αρκετά τυπάκια να δείξουν τα skills τους και βέβαια στους bmx lovers να χορτάσουν wheelies και 360's.



















Γ
ύρω στις 20:10 ξεκίνησαν όλα...Απίθανοι Bad Religion με νεύρο και δύναμη, κορυφαίοι Faith No More με ηγέτη τους τον Mike Patton με τη χαρακτηριστική του φωνάρα, και last but not least οι UNKLE με τον James Lavelle να φωτογραφίζεται με το λαό πρίν βγεί, και να δίνει ατμόσφαιρα και smooth vibes με τους electro ήχους του σε ένα κοινό που παραληρούσε... Το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι η ώρα αποχώρησης μας η οποία ήταν κάπου μετά τις 03:00!



Thanx σε όλα τα παιδιά της Detox για αυτή την όμορφη εμπειρία, premium thanx στον Ανδρέα για τη συνεργασία, και βέβαια thanx σε όλους εσάς που μας στηρίζετε να στηρίζουμε κορυφαίες μπάντες και events. Γιατί after all όλα αποτύπωμα είναι, και εμείς θέλουμε το δικό μας να μείνει καιρό. Εσείς?

Και μην ξεχνάτε: Dance your own t-shirt!

The Shirtaki Team



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου